Vores sponsorer

Vi har stor respekt for havet omkring os og ved, at hvis vores børn også skal kunne spise frisk fisk, er det vigtigt, at vi tager et ansvar. Vi ser det som en mulighed frem for en begrænsning, at finde nye bæredygtige alternativer til det konventionelle fiskeri. Vi støtter blandt andet op om det spirende fiskeri med tejner efter havsnegle og vi arbejder målrettet med at nedbringe vores udledninger fra vores egne aktiviteter og vores aftryk de steder, vi henter vores varer.

Nordeuropas største akvarium med tusindvis af dyr og syv mio. liter vand


Havet er fyldt med mysterier og ukendte dyre- og plantearter. Hver eneste dag arbejder vores eksperter på at bidrage med ny viden.

Den Blå Planet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer

Klubben er åben på mandage fra kl. 19:00 – 21:00, dog undtaget højtider og helligdage. Klubben ligger på adressen:

Roskildevej 414, 2640 Hedehusene


På adressen er der rigtig god plads til klubaktiviteter, ligesom vi har mulighed for at komme indendørs med vores både, der er plads til at have 1 båd indendørs.

Udsætninger

SSK har gennem en lang årrække givet tilskud til udsætninger af smolt rundt omkring på Sjælland for at gavne fiskeriet både i åer, på kysten og i havet, hvor mange af SSK’s medlemmer dyrker deres hobby.

I 2023 er der også givet støtte til udsætning af pighvar.Alt indvendig og udvendig malerarbejde udføres.

Ring og bestil et uforpligtende tilbud.

Tlf. 2172525


Hos Odsherred Marineservice finder du alt under et tag: Vores dygtige mekanikere klarer reparationer af bådmotorer, service, vinteropbevaring, vinterkonservering, transport og meget mere.

Det er også hos Odsherred Marineservice, du finder landets største udvalg af de robuste aluminiums joller fra svenske Linder. Vi har altid Linder joller på lager, ligesom vi også fører et bredt udvalg af ekstra udstyr til de robuste både. Er du på udkig efter en større båd, fører vi et bredt udvalg af de lækre Quicksilver både. Hos Quicksilver finder du alt fra begynderbåden til den helt store superlækre feriebåd.

Det stopper ikke her. Vi er lagerførende i højtydende Mercury bådmotorer, og vores værksted deltager i kurser flere gange årligt, og er derfor helt opdaterede i de sidste nye finesser på din motor. Uanset om vi taler påhængsmotor eller indenbords model.


Ebdrup Consulting

Konsulentydelser, Dynamics ERP

LinkedIn


Dansk Lystfiskeri er en brancheforening for virksomheder med fokus på lystfiskeri. Vi ønsker, at der skal være flere fisk at fange som lystfisker, derfor støtter vi bl.a. udsætning af fisk i Danmark.

Bliv sponsor for ODFF

Vores samarbejdspartnere

Aquamind er dedikeret til udvikling af bæredygtige og rentable løsninger for fiskeri, fiskeindustri og akvakultur.

Eksempler på arbejdsopgaver vi udfører:

Feltbiologiske ekspeditioner, forsøgsfiskeri, prøvetagning, opdræt i akvakultur, afsætning af fisk og seafood, markedsanalyse, fundraising, filmproduktion, rådgivning om fiskeripolitik og fiskeriforvaltning, projektstyring og databehandling.

Akvakultur rummer enorme potentialer og Aquamind har erfaring med opdræt af af pighvar, regnbueørred, sandart, fladøsters, samt tilapia og kingfish.

Det er afgørende for os at udvikle konkrete løsninger, der skaber værdi og er bæredygtige, således at de både respekterer den erhvervsudøver, som skal tage hensyn til sin bundlinje og er i pagt med udviklingen i det omgivende samfund.

Centre for Maritime and Marine Research is an interdisciplinary research center focusing on research and solutions for the maritime and marine area. The centre not only focusses on research in the area but also on outreach creating a link between students and researchers and the maritime and marine area.


The vision of the Centre for Maritime and Marine Research is to ensure a green, sustainable and innovative maritime and marine environment in the future. The Centre for Maritime and Marine research is to offer interdisciplinary research in line with RUCs strategic aims. The centre will be working across a broad spectrum of highly relevant research areas and education aspects ensuring collaboration with different external stakeholders in the maritime and marine sector including private companies and organizations, public institutions and NGOs.

The purpose of Centre for Maritime and Marine Research is to strengthen:

  • Collaboration with external parties in the maritime and marine area.
  • Student project activities within in the maritime and marine area through collaboration with external partners.
  • Research with in the area of maritime and marine area
  • RUCs position within the maritime and marine sector
  • Interdisciplinary research and externally funded projects within the maritime and marine area.